dimecres, 29 de novembre del 2017

UN PASSEIG PEL MODERNISME

Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola Vedruna Vall de Terrassa que fan l’optativa "Gaudim del Modernisme" visiten edificis que tenen relació amb el modernisme.


Aquestes últimes setmanes els alumnes d’aquesta assignatura, han visitat diferents edificis modernistes de Terrassa, com la farmàcia Albiñana, el Mercat de la Independència, les cases del carrer Sant Pere, la Casa Alegre de Sagrera i la Masia Freixa.

L’Esther Casanovas i la Neni Reina, professores d’aquesta matèria, els fan una explicació general sobre aquest moviment cultural i, cada vegada que visiten un edifici, l’alumnat ha de ser capaç d’explicar quines són les característiques principals i detalls que presenta. Mentre la professora explica, els alumnes fan fotos, completen una fitxa tècnica i dibuixen la façana de l’edifici.


A l’aula, l’alumnat treballa en grups de quatre persones, i en les dues últimes sessions del quatrimestre, cada grup haurà de realitzar una exposició oral sobre dos dels edificis visitats, a més a més de respondre una sèrie de qüestions formulades per les professores sobre la Revolució Industrial a Terrassa.


Per acabar, cal afegir que aquesta optativa es treballa els dimecres després del pati dues hores seguides, amb l’objectiu de conèixer més a fons el món modernista, les seves característiques generals, pictòriques, arquitectòniques, literàries, entre d’altres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada